nové nástroje pro sdílení Twitteru znamenají, že si můžete kdykoli užívat tweety

Twitter může být navržen kolem zdroje v reálném čase, ale platforma sociálních médií získává nový nástroj pro uložení těchto tweetů na později. Ve středu 28. února Twitter spustil záložky a novou ikonu sdílení pro snadné ukládání a sdílení tweetů. Co je to Záložka Twitter a jak ji přidáte?

nová ikona sdílení se již začala šířit do aplikací pro iOS a Android spolu s Twitterem Lite a mobilním webem Twitter. Jakmile aktualizace dorazí, každý tweet bude mít dole ikonu sdílení, což je ikona s jedinou šipkou (dvojité šipky tvořící kruh jsou stále pro retweety). Záložky lze použít mnoha různými způsoby, říká Twitter, včetně ukládání odkazů pro pozdější přístup, videa ke sledování později nebo vlákna, která zůstávají aktuální o nejnovějších komentářích.

klepnutím na ikonu sdílení se zobrazí podnabídka různých možností-včetně jedné pro záložky. Kliknutím na ikonu záložky se tento tweet uloží. Uživatelé mohou najít své uložené tweety z nabídky ikony profilu pod možností záložky.

Twitter řekl, že nikdo jiný nevidí to, co jste si uložili do záložek, takže to nevypadá, že majitel tohoto původního tweetu bude upozorněn, že jste uložili jejich 280 znaků nebo méně na později. Záložky jsou odstraněny pouze vlastníkem účtu a kdykoli – takže můžete tento tweet uložit na zítra, příští týden, příští měsíc nebo kdykoli se k němu dostanete.

spolu s možností záložky má nabídka sdílení také zkratky pro odeslání tweetu uvnitř přímé zprávy nebo přidání do okamžiku. Další možnost „sdílet Tweet prostřednictvím“ umožňuje sdílení tweetu s řadou dalších kompatibilních aplikací, včetně sdílení uvnitř textových zpráv a e-mailů.

Twitter uvedl, že změna usnadňuje a zrychluje sdílení tweetů a otevírá možnost ukládání tweetů na později. Platforma začala testovat možnost ukládání tweetů v říjnu. Od té doby, Twitter říká, že k doladění nástroje použil zpětnou vazbu uživatelů a reakce-včetně možností uložení odpovědi spíše než původního tweetu. Při testování, Twitter říká, že někteří uživatelé sdíleli své uložené tweety hodiny nebo dokonce dny po prvním zjištění příspěvku.

Doporučení editorů

  • Twitter testuje funkci „vrátit zpět“ pro placené uživatele
  • jak přenést fotografie z iPhone do počítače
  • jak pořídit snímek obrazovky pomocí Nintendo Switch
  • nejlepší webové prohlížeče pro rok 2021
  • Jak nahlásit někoho na Discord

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.