Twitters nya delningsverktyg innebär att du njuter av tweets när som helst

Twitter kan utformas kring ett realtidsflöde, men den sociala medieplattformen får ett nytt verktyg för att spara dessa tweets för senare. Onsdagen den 28 februari lanserade Twitter bokmärken och en ny delningsikon för att enkelt spara och dela tweets. Så vad är ett Twitter-bokmärke, och hur lägger du till ett?

den nya delningsikonen har redan börjat rulla ut till iOS-och Android-appar, tillsammans med Twitter Lite och den mobila Twitter-webbplatsen. När uppdateringen anländer kommer varje tweet att ha en delningsikon längst ner, vilket är ikonen med den enda pilen (de dubbla pilarna som bildar en cirkel är fortfarande för retweets). Bokmärken kan användas på ett antal olika sätt, säger Twitter, inklusive att spara länkar för att komma åt senare, Videor att titta på senare eller trådar för att hålla dig uppdaterad om de senaste kommentarerna.

om du trycker på ikonen Dela visas en undermeny med olika alternativ — inklusive en för bokmärken. Genom att klicka på bokmärkesikonen sparas den tweeten. Användare kan hitta sina sparade tweets från profilikonen menyn under alternativet Bokmärken.

Twitter sa att ingen annan ser vad du har bokmärkt, så det ser inte ut som att ägaren till den ursprungliga tweeten kommer att meddelas att du har sparat deras 280 tecken eller mindre insikt för senare. Bokmärken tas bara bort av kontoägaren och när som helst — så att du kan spara den tweeten för imorgon, nästa vecka, nästa månad eller när du kommer till den.

tillsammans med bokmärkesalternativet har delningsmenyn också genvägar för att skicka tweeten i ett direktmeddelande eller lägga till Moment. Ett annat” Dela Tweet Via ” – Alternativ gör att tweeten kan delas med ett antal andra kompatibla appar, inklusive aktier i textmeddelanden och e-postmeddelanden.

Twitter sa att förändringen både gör delning av tweets enklare och snabbare och öppnar möjligheten att spara tweets för senare. Plattformen började testa ett alternativ att spara tweets i oktober. Sedan dess säger Twitter att det använde användaråterkoppling och reaktioner för att finjustera verktyget-inklusive alternativ för att spara ett svar snarare än den ursprungliga tweeten. I testningen säger Twitter att vissa användare delade sina sparade tweets timmar eller till och med dagar efter att de först upptäckte inlägget.

redaktörernas rekommendationer

  • Twitter testar en’ Ångra Skicka ’ – funktion för betalda användare
  • så här överför du foton från en iPhone till en dator
  • så här tar du en skärmdump med din Nintendo Switch
  • de bästa webbläsarna för 2021
  • så här rapporterar du någon om oenighet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.